Missie & Visie

Meer dan alleen maar voetbal!

Het stamnummer 03897 kent al een lange geschiedenis.

Oorspronkelijk hoorde dit stamnummer toe aan de Koninklijke Basiliekjongens Kortenbos. Na een fusie met in eerste instantie de buren van Blijf Jong Kozen en in 2007 met PSV Melveren, was VKM Sint-Truiden een feit. In 2014 vonden vervolgens STVV en VKM Sint-Truiden de weg naar elkaar en begonnen de eerste gesprekken voor een verregaande samenwerking.

STVV wou graag meer investeren in de jeugd ‘onder de kerktoren’ en ook zo zijn opleiding naar een hoger niveau tillen. Voor beide clubs is het een WIN-WIN, dus werden de handen in elkaar geslagen.

Om deze samenwerking extra in de verf te zetten, werd op 1 juli 2017 de naam gewijzigd naar Jong STVV. Bij Jong STVV willen we samen met STVV een kwaliteitsvolle jeugdwerking en opleiding aanbieden aan de jongeren uit Sint-Truiden en omstreken zonder dat we daardoor het familiale karakter uit het oog verliezen.

Onze slogan luidt ‘Een Passie voor voetbal’, maar eigenlijk staat Jong STVV voor meer dan alleen maar voetbal. In deze middel vertellen we graag wat meer over de Missie en Visie van Jong STVV en hoe we dit in de praktijk tewerkstellingen.

Veel leesplezier